Δείτε το τελευταίο How-to

google-map-exampleΕξορισμού όλα τα άτομα που σας βρίσκουν στο Instagram βλέπουν όλες τις δημοσιεύσεις σας και μπορούν να αρχίσουν να σας ακολουθούν χωρίς να χρειάζεται η έγκριση σας. Μπορείτε όμως να ορίσετε τον λογαριασμό σας ως Ιδιωτικό, ώστε να βλέπουν τις δημοσιεύσεις σας μόνο οι ακόλουθοι που έχετε εγκρίνει. Δείτε πως στα βήματα που ακολουθούν.
Περισσότερα...

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Σκιαδά
Νέα στο Διαδίκτυο να διαβάσετε τα τελευταία Nέα στο Διαδίκτυο
Άρθρο να μάθετε πως λειτουργεί μια μηχανή αναζήτησης
How-to να προστατέψετε τα παιδιά σας απο ακατάλληλο περιεχόμενο στο Netflix.

zontani vivliothikiΣτις 12 Δεκεμβρίου η Ζωντανή Βιβλιοθήκη θα βρίσκεται, για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Ελλάδα, στη Θεσσαλονίκη προσκεκλημένη των “Citizens in Action” στο πλαίσιο του φεστιβάλ “Πολιτιστική διαφορετικότητα και Ευρώπη: αναζητώντας το σημείο επαφής”.

Ανάμεσα στις υπόλοιπες δραστηριότητες του φεστιβάλ για την πολιτιστική διαφορετικότητα η Ζωντανή Βιβλιοθήκη έρχεται να προσθέσει τη φωνή της μέσα από τις ιστορίες ανθρώπων που θα μας βάλουν στις ζωές τους, ανθρώπους Ζωντανά Βιβλία που έρχονται να προκαλέσουν τα πιο συνήθη στερεότυπα με ένα θετικό και χιουμοριστικό τρόπο, δίνοντας την ευκαιρία στους αναγνώστες τους να τα σπάσουν.

ΤΙ: Ζωντανή Βιβλιοθήκη, μια βιωματική δράση για την προώθηση ενός πολιτισμού πολυμορφίας, ενάντια στις διακρίσεις, την προκατάληψη, τον ρατσισμό και τον κοινωνικό αποκλεισμό.

ΠΟΥ: Οικόπολις, Πτολεμαίων 29Α, Θεσσαλονίκη.

ΠΟΤΕ: Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015, 17:00 – 20:00.

Πηγή: thelib.edu.gr
Pin It