Πως να δείτε τον κωδικό wifi που είναι συνδεδεμένο το pc σας [video]

Έχετε αλλάξει τον εργοστασιακό κωδικό wifi που γράφει στο αυτοκόλλητο πίσω απο το router σας για να κάνετε πιο ασφαλής το δίκτυο του σπιτιού σας; Πολύ καλά κάνατε. Τι γίνεται όμως όταν κάποιος επισκέπτης έρχεται στο σπίτι σας και ζητάει τον κωδικό του wifi για να συνδέσει το κινητό του τηλέφωνο στο internet, αλλά εσείς δεν το θυμάστε; Δείτε το video και ανακαλύψτε πως μετά απο μερικά κλικ στο pc σας που είναι συνδεδεμένο στο wifi μπορείτε να δείτε αυτόν τον κωδικό.
Περισσότερα...
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν
Εγγραφή

facebook iconΗ μεγαλύτερη ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, το Facebook, είναι διαθέσιμη σε πολλές γλώσσες παγκοσμίως, όμως εδώ και λίγες ημέρες υποστηρίζει μία νέα, αυτή των αρχαίων ελληνικών. Η κίνηση αυτή του Facebook αποτελεί συνέχεια μιας προσπάθειας που έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια η ιστοσελίδα, προσθέτοντας γλώσσες προς εξαφάνιση στις διαθέσιμες επιλογές που μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιος χρήστης του, σε μια προσπάθεια αυτές να διατηρηθούν ζωντανές.

Όσοι θέλουν να ενεργοποιήσουν τη μετάφραση των μενού και των επιλογών του Facebook σε αρχαία ελληνικά θα πρέπει να επισκεφθούν τις ρυθμίσεις του λογαριασμού τους και στη συνέχεια να επιλέξουν την Γλώσσα όπου και θα εμφανιστεί η επιλογή «'Ελληνική άρχαία». Αμέσως μετά την αποθήκευση των αλλαγών, ο χρήστης θα παρατηρήσει ότι μερικές και όχι όλες οι επιλογές που είναι διαθέσιμες στο λογαριασμό του, έχουν μεταφραστεί στα αρχαία ελληνικά.

Για παράδειγμα το κλασσικό "Τι σκέφτεστε;" που βρίσκεται στο πεδίο δημοσίευσης μηνυμάτων στο λογαριασμό του χρήστη, έχει μεταφραστεί σε "Τι δοκεῖς;" ενώ η "Αρχική σελίδα" σε "Οἶκος". Ακόμα τα μηνύματα στο αριστερό μενού ονομάζονται πλέον "Ἁγγέλματα", οι ειδοποιήσεις σε "Διαγγελίαι" και οι εκδηλώσεις σε "Ὥ γέγοναι". Η προσθήκη σχολίων σε αναρτήσεις φίλων γίνεται μέσω του πεδίου "Σχόλιον γράφειν...", για οποιαδήποτε αλλαγή θα πρέπει να επιλεχθεί το "Μεταβάλλειν" ενώ για την αποσύνδεση από την ιστοσελίδα, θα πρέπει να επιλέξουμε το "Έξιέναι". Αν θέλετε να δημιουργήσετε μια νέα Facebook σελίδα, αρκεί να επιλέξετε το "Σελίδαν Ποιῆσαι".

Η μετάφραση των αρχαίων ελληνικών είναι διαθέσιμη μόνο στην έκδοση για υπολογιστές και όχι στις εφαρμογές του Facebook για smartphones και tablets.

Πηγή: insomnia.gr
Pin It