Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

wlearn Ακολουθήστε το WLearn στο Twitter
How-to να μάθετε πως να μεταφέρετε στο Google Photos τις φωτογραφίες ή video που έχετε δημοδιεύσει στο Facebook
Σειρά μαθημάτων να αρχίσετε την Σειρά Μαθημάτων για την HTML5
Άρθρο να μάθετε τι είναι Dark Web
wlearn να επισκεφτείτε στο προφίλ του WLearn στο Instagram

Το Facebook προσθέτει τα αρχαία ελληνικά στις διαθέσιμες γλώσσεςΌσοι θέλουν να ενεργοποιήσουν τη μετάφραση των μενού και των επιλογών του Facebook σε αρχαία ελληνικά θα πρέπει να επισκεφθούν τις ρυθμίσεις του λογαριασμού τους και στη συνέχεια να επιλέξουν την Γλώσσα όπου και θα εμφανιστεί η επιλογή «'Ελληνική άρχαία». Αμέσως μετά την αποθήκευση των αλλαγών, ο χρήστης θα παρατηρήσει ότι μερικές και όχι όλες οι επιλογές που είναι διαθέσιμες στο λογαριασμό του, έχουν μεταφραστεί στα αρχαία ελληνικά.

Για παράδειγμα το κλασσικό "Τι σκέφτεστε;" που βρίσκεται στο πεδίο δημοσίευσης μηνυμάτων στο λογαριασμό του χρήστη, έχει μεταφραστεί σε "Τι δοκεῖς;" ενώ η "Αρχική σελίδα" σε "Οἶκος". Ακόμα τα μηνύματα στο αριστερό μενού ονομάζονται πλέον "Ἁγγέλματα", οι ειδοποιήσεις σε "Διαγγελίαι" και οι εκδηλώσεις σε "Ὥ γέγοναι". Η προσθήκη σχολίων σε αναρτήσεις φίλων γίνεται μέσω του πεδίου "Σχόλιον γράφειν...", για οποιαδήποτε αλλαγή θα πρέπει να επιλεχθεί το "Μεταβάλλειν" ενώ για την αποσύνδεση από την ιστοσελίδα, θα πρέπει να επιλέξουμε το "Έξιέναι". Αν θέλετε να δημιουργήσετε μια νέα Facebook σελίδα, αρκεί να επιλέξετε το "Σελίδαν Ποιῆσαι".

Η μετάφραση των αρχαίων ελληνικών είναι διαθέσιμη μόνο στην έκδοση για υπολογιστές και όχι στις εφαρμογές του Facebook για smartphones και tablets.

Πηγή: insomnia.gr
Pin It