Δείτε το τελευταίο How-to

google-map-exampleΕξορισμού όλα τα άτομα που σας βρίσκουν στο Instagram βλέπουν όλες τις δημοσιεύσεις σας και μπορούν να αρχίσουν να σας ακολουθούν χωρίς να χρειάζεται η έγκριση σας. Μπορείτε όμως να ορίσετε τον λογαριασμό σας ως Ιδιωτικό, ώστε να βλέπουν τις δημοσιεύσεις σας μόνο οι ακόλουθοι που έχετε εγκρίνει. Δείτε πως στα βήματα που ακολουθούν.
Περισσότερα...

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Άρθρο να μάθετε πως λειτουργεί μια μηχανή αναζήτησης
Σειρά μαθημάτων να αρχίσετε την Σειρά Μαθημάτων για την HTML5
Αφιερώματα να επισκεφτείτε την σελίδα με τα Αφιερώματα
Νέα στο Διαδίκτυο να διαβάσετε τα τελευταία Nέα στο Διαδίκτυο

microsoft buildingΟι browsers της Microsoft φαίνεται ότι δεν καταφέρνουν να κερδίσουν την προτίμηση του κοινού, στοιχείο που αποδεικνύεται και αριθμητικά.

Έτσι, σύμφωνα με το Digital Trends, ο Internet Explorer, ο οποίος δεν προτείνεται προς χρήση ούτε από την ίδια την Microsoft πια, δείχνει να έχει χάσει περισσότερους από 40 εκατομμύρια χρήστες μέσα σε έναν μήνα. Ο Οκτώβριος μοιάζει σαν έναν μήνα φυγής από τη χρήση του Internet Explorer, για χάρη του Mozilla Firefox και του Google Chrome.

To υψηλότερο μερίδιο αγοράς στους browsers έχει κατακτήσει ο Chrome, ο οποίος εμφανίζεται ως ο πιο δημοφιλής. Συγκεκριμένα, τον Οκτώβριο εμφανίζεται να κατέχει το 55% της αγοράς. Οι περισσότεροι χρήστες που έχουν εγκαταλείψει τον Internet Explorer φαίνεται ότι προτιμούν τον Mozilla Firefox, ο οποίος κατέκτησε τον Οκτώβριο το 11.14% της αγοράς των browsers.

Η κατάσταση για τον Microsoft Edge δεν φαίνεται να είναι καλύτερη από εκείνη του Internet Explorer, καθώς -σύμφωνα με το Business Insider- μπορεί οι κάτοχοι υπολογιστών με λειτουργικό σύστημα Windows 10 να έχουν φτάσει πλέον τα 400 εκατομμύρια, αλλά αυτό δεν φαίνεται να τους σταματά από το να εγκαθιστούν έναν άλλο browser στα συστήματά τους αντί να χρησιμοποιούν τον προεγκατεστημένο Microsoft Edge.

Συνολικά, τόσο ο Internet Explorer όσο και ο Edge εμφανίζονται να έχουν χάσει συνολικά 331 εκατομμύρια χρήστες.

Πηγή: pestaola.gr
Pin It