Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

How-to να εντοπίστε το how-to που σας ενδιαφέρει.
Σειρά μαθημάτων να αρχίσετε την Σειρά Μαθημάτων για την HTML5
Άρθρο να διαβάσετε το άρθρο μου για το ντοκιμαντέρ του Netflix "Το Κοινωνικό δίλημμα" (The social dilemma)
Αφιέρωμα να βρείτε λύσεις σε καθημερινά προβλήματα που συναντάτε κατά την διαχείριση του email σας
wlearn Ακολουθήστε το WLearn στο Twitter

Ραγδαία πτώση χρήσης των browsers της MicrosoftΈτσι, σύμφωνα με το Digital Trends, ο Internet Explorer, ο οποίος δεν προτείνεται προς χρήση ούτε από την ίδια την Microsoft πια, δείχνει να έχει χάσει περισσότερους από 40 εκατομμύρια χρήστες μέσα σε έναν μήνα. Ο Οκτώβριος μοιάζει σαν έναν μήνα φυγής από τη χρήση του Internet Explorer, για χάρη του Mozilla Firefox και του Google Chrome.

To υψηλότερο μερίδιο αγοράς στους browsers έχει κατακτήσει ο Chrome, ο οποίος εμφανίζεται ως ο πιο δημοφιλής. Συγκεκριμένα, τον Οκτώβριο εμφανίζεται να κατέχει το 55% της αγοράς. Οι περισσότεροι χρήστες που έχουν εγκαταλείψει τον Internet Explorer φαίνεται ότι προτιμούν τον Mozilla Firefox, ο οποίος κατέκτησε τον Οκτώβριο το 11.14% της αγοράς των browsers.

Η κατάσταση για τον Microsoft Edge δεν φαίνεται να είναι καλύτερη από εκείνη του Internet Explorer, καθώς -σύμφωνα με το Business Insider- μπορεί οι κάτοχοι υπολογιστών με λειτουργικό σύστημα Windows 10 να έχουν φτάσει πλέον τα 400 εκατομμύρια, αλλά αυτό δεν φαίνεται να τους σταματά από το να εγκαθιστούν έναν άλλο browser στα συστήματά τους αντί να χρησιμοποιούν τον προεγκατεστημένο Microsoft Edge.

Συνολικά, τόσο ο Internet Explorer όσο και ο Edge εμφανίζονται να έχουν χάσει συνολικά 331 εκατομμύρια χρήστες.

Πηγή: pestaola.gr
Pin It