Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Αφιέρωμα να βρείτε λύσεις σε καθημερινά προβλήματα που συναντάτε κατά την διαχείριση του email σας
Αφιέρωμα να διαβάσετε το αφιέρωμα για το Affiliate marketing
Άρθρο να μάθετε τι είναι Dark Web
How-to να μάθετε πως να μεταφέρετε στο Google Photos τις φωτογραφίες ή video που έχετε δημοδιεύσει στο Facebook
How-to να επισκεφτείτε το κανάλι του wlearn στο youtube

microsoft buildingΟι browsers της Microsoft φαίνεται ότι δεν καταφέρνουν να κερδίσουν την προτίμηση του κοινού, στοιχείο που αποδεικνύεται και αριθμητικά.

Έτσι, σύμφωνα με το Digital Trends, ο Internet Explorer, ο οποίος δεν προτείνεται προς χρήση ούτε από την ίδια την Microsoft πια, δείχνει να έχει χάσει περισσότερους από 40 εκατομμύρια χρήστες μέσα σε έναν μήνα. Ο Οκτώβριος μοιάζει σαν έναν μήνα φυγής από τη χρήση του Internet Explorer, για χάρη του Mozilla Firefox και του Google Chrome.

To υψηλότερο μερίδιο αγοράς στους browsers έχει κατακτήσει ο Chrome, ο οποίος εμφανίζεται ως ο πιο δημοφιλής. Συγκεκριμένα, τον Οκτώβριο εμφανίζεται να κατέχει το 55% της αγοράς. Οι περισσότεροι χρήστες που έχουν εγκαταλείψει τον Internet Explorer φαίνεται ότι προτιμούν τον Mozilla Firefox, ο οποίος κατέκτησε τον Οκτώβριο το 11.14% της αγοράς των browsers.

Η κατάσταση για τον Microsoft Edge δεν φαίνεται να είναι καλύτερη από εκείνη του Internet Explorer, καθώς -σύμφωνα με το Business Insider- μπορεί οι κάτοχοι υπολογιστών με λειτουργικό σύστημα Windows 10 να έχουν φτάσει πλέον τα 400 εκατομμύρια, αλλά αυτό δεν φαίνεται να τους σταματά από το να εγκαθιστούν έναν άλλο browser στα συστήματά τους αντί να χρησιμοποιούν τον προεγκατεστημένο Microsoft Edge.

Συνολικά, τόσο ο Internet Explorer όσο και ο Edge εμφανίζονται να έχουν χάσει συνολικά 331 εκατομμύρια χρήστες.

Πηγή: pestaola.gr
Pin It