Δείτε το τελευταίο How-to

google-map-exampleΕξορισμού όλα τα άτομα που σας βρίσκουν στο Instagram βλέπουν όλες τις δημοσιεύσεις σας και μπορούν να αρχίσουν να σας ακολουθούν χωρίς να χρειάζεται η έγκριση σας. Μπορείτε όμως να ορίσετε τον λογαριασμό σας ως Ιδιωτικό, ώστε να βλέπουν τις δημοσιεύσεις σας μόνο οι ακόλουθοι που έχετε εγκρίνει. Δείτε πως στα βήματα που ακολουθούν.
Περισσότερα...

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Σειρά μαθημάτων να αρχίσετε την Σειρά Μαθημάτων για την HTML5
How-to να διαβάσετε το how-to με τίτλο "Πώς να ενεργοποιήσετε την Λειτουργία Περιορισμένης Πρόσβασης στο Youtube (Parental Control)".
Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Βήτα
Άρθρο να μάθετε πως να χρησιμοποιείτε το CCleaner για να εξασφαλίσετε την ασφάλεια και την ιδιοτικότητα σας κατά την πλοήγηση στο Internet, αλλά και την ταχύτερη λειτουργία του pc σας

mobile phonesΤην άνοδο του mobile κόσμου έναντι του desktop στην χρήση για πρόσβαση στο Internet πιστοποιούν τα στοιχεία της StatCounter. Σύμφωνα με τα στοιχεία παγκόσμιας χρήσης του Internet από τη StatCounter φαίνεται ότι για πρώτη φορά οι mobile χρήστες του Internet ξεπέρασαν εκείνους που επιλέγουν να μπουν online από ένα desktop σύστημα. Ο Οκτώβριος του 2016 θα μείνει στην ιστορία του Διαδικτύου, ως ο πρώτος μήνας που οι mobile συσκευές αποτελούν το προτιμητέο μέσο για την online πρόσβαση σε παγκόσμιο επίπεδο. Τα στοιχεία της μελέτης της StatCounter προέρχονται από 15 δισεκατομμύρια επισκέψεις σε 2.5 εκατομμύρια websites.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κατάσταση φαίνεται να έχει αλλάξει δραστικά τα τελευταία 7 έτη. Στην αρχή, κανείς δεν χρησιμοποιούσε το κινητό του τηλέφωνο για να μπει στο Internet, ενώ τώρα το 51.3% της διαδικτυακής κυκλοφορίας περνά μέσα από την οθόνη ενός κινητού, έναντι ποσοστού 48.7% που περνά μέσα από έναν σταθερό υπολογιστή. Ένα άλλο αξιοσημείωτο στοιχείο είναι ότι στις αναπτυσσόμενες αγορές, η είσοδος στο Internet γίνεται σχεδόν αποκλειστικά από ένα smartphone.

Στις ανεπτυγμένες χώρες, όπως οι ΗΠΑ, η κατάσταση είναι διαφορετική, με το 58% της διαδικτυακής κυκλοφορίας να γίνεται μέσω desktop συστημάτων και το 42% να γίνεται με τη βοήθεια φορητών συσκευών.

Πηγή: pestaola.gr
Pin It