Πως να δείτε τον κωδικό wifi που είναι συνδεδεμένο το pc σας [video]

Έχετε αλλάξει τον εργοστασιακό κωδικό wifi που γράφει στο αυτοκόλλητο πίσω απο το router σας για να κάνετε πιο ασφαλής το δίκτυο του σπιτιού σας; Πολύ καλά κάνατε. Τι γίνεται όμως όταν κάποιος επισκέπτης έρχεται στο σπίτι σας και ζητάει τον κωδικό του wifi για να συνδέσει το κινητό του τηλέφωνο στο internet, αλλά εσείς δεν το θυμάστε; Δείτε το video και ανακαλύψτε πως μετά απο μερικά κλικ στο pc σας που είναι συνδεδεμένο στο wifi μπορείτε να δείτε αυτόν τον κωδικό.
Περισσότερα...
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν
Εγγραφή

Έως 15% πιο γρήγορος ο Chrome browser στα Windows

 
Το PGO είναι ένα από τα χαρακτηριστικά των εργαλείων που παρέχει το Visual Studio σε προγραμματιστές και το οποίο καταγράφει πως ακριβώς αλληλεπιδρά ένας χρήστης με μια εφαρμογή. Στη συνέχεια γίνεται χρήση των δεδομένων αυτών στο re-compile της εφαρμογής προκειμένου να υπάρξει βελτίωση των λειτουργιών που οι χρήστες χρησιμοποιούν περισσότερο. Όπως αναφέρει ο Sebastien Marchand της Google, «ο Chrome είναι ένα τεράστιο project με περισσότερες από 1 εκατομμύρια λειτουργίες στον πηγαίο κώδικά του, με μερικές από αυτές να χρησιμοποιούνται τακτικά και άλλες ελάχιστα, με την τεχνολογία PGO να δίνει έμφαση στις πρώτες».
 
Ίσως σημαντικότερη μπορεί να θεωρηθεί η νέα σταθερή έκδοση που θα κυκλοφορήσει η Google στις 6 Δεκεμβρίου, με την οποία η εταιρεία θέλει να αντιμετωπίσει ίσως το σημαντικότερο πρόβλημα του browser της, αυτό της μεγάλης κατανάλωσης μνήμης. Έτσι με την έκδοση 55, ο Chrome θα χρησιμοποιεί μια αναβαθμισμένη Javascript engine που υπόσχεται μείωση στην κατανάλωση μνήμης έως και 50% σε αρκετές ιστοσελίδες. Σύμφωνα με τις δοκιμές της Google, το ποσοστό αυτό επιτεύχθηκε κατά την επίσκεψη σε ιστοσελίδες όπως αυτή του Reddit, των New York Times και το YouTube.
 
Πηγή: insomnia.gr
Pin It