Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Αφιερώματα να επισκεφτείτε την σελίδα με τα Αφιερώματα
How-to να διαβάσετε το how-to με τίτλο "Πώς να ενεργοποιήσετε την Λειτουργία Περιορισμένης Πρόσβασης στο Youtube (Parental Control)".
wlearn να επισκεφτείτε στο προφίλ του WLearn στο Instagram
Άρθρο να διαβάσετε το άρθρο μου για το ντοκιμαντέρ του Netflix "Το Κοινωνικό δίλημμα" (The social dilemma)
Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Βήτα

Έως 15% πιο γρήγορος ο Chrome browser στα Windows

 
Το PGO είναι ένα από τα χαρακτηριστικά των εργαλείων που παρέχει το Visual Studio σε προγραμματιστές και το οποίο καταγράφει πως ακριβώς αλληλεπιδρά ένας χρήστης με μια εφαρμογή. Στη συνέχεια γίνεται χρήση των δεδομένων αυτών στο re-compile της εφαρμογής προκειμένου να υπάρξει βελτίωση των λειτουργιών που οι χρήστες χρησιμοποιούν περισσότερο. Όπως αναφέρει ο Sebastien Marchand της Google, «ο Chrome είναι ένα τεράστιο project με περισσότερες από 1 εκατομμύρια λειτουργίες στον πηγαίο κώδικά του, με μερικές από αυτές να χρησιμοποιούνται τακτικά και άλλες ελάχιστα, με την τεχνολογία PGO να δίνει έμφαση στις πρώτες».
 
Ίσως σημαντικότερη μπορεί να θεωρηθεί η νέα σταθερή έκδοση που θα κυκλοφορήσει η Google στις 6 Δεκεμβρίου, με την οποία η εταιρεία θέλει να αντιμετωπίσει ίσως το σημαντικότερο πρόβλημα του browser της, αυτό της μεγάλης κατανάλωσης μνήμης. Έτσι με την έκδοση 55, ο Chrome θα χρησιμοποιεί μια αναβαθμισμένη Javascript engine που υπόσχεται μείωση στην κατανάλωση μνήμης έως και 50% σε αρκετές ιστοσελίδες. Σύμφωνα με τις δοκιμές της Google, το ποσοστό αυτό επιτεύχθηκε κατά την επίσκεψη σε ιστοσελίδες όπως αυτή του Reddit, των New York Times και το YouTube.
 
Πηγή: insomnia.gr
Pin It