Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Αφιερώματα να επισκεφτείτε την σελίδα με τα Αφιερώματα
Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Σκιαδά
Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Βήτα
Αφιέρωμα να βρείτε λύσεις σε καθημερινά προβλήματα που συναντάτε κατά την διαχείριση του email σας
Άρθρο να μάθετε τι είναι Dark Web

Ο «έξυπνος» καθρέπτης που αλλάζει την εμπειρία του shoppingΓια το λόγο αυτό αρκετές εταιρείες έχουν αρχίσει να υιοθετούν μια νέα τάση, που δεν είναι άλλη από τους διαδραστικούς καθρέπτες, που επιτρέπουν στους πελάτες των καταστημάτων να δοκιμάζουν διαφορετικά ρούχα, να ανακαλύπτουν νέα χρώματα, υφάσματα και αξεσουάρ, ακόμη και να παραγγέλνουν φαγητό.

Ο τελευταίος «έξυπνος» καθρέπτης που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ ονομάζεται MemoryMirror. Χρησιμοποιεί την τεχνολογία της επαυξημένης πραγματικότητας για να δείχνει στους ενδιαφερόμενους πώς «κάθονται» τα ρούχα επάνω τους, επιτρέποντάς τους μάλιστα να αλλάζουν ρούχα με την κίνηση ενός χεριού.

Ο «MemoryMirror» (ή MemoMi) δημιουργήθηκε από την εταιρεία Salvador Nissi Vilcovsky που εδρεύει στην Καλιφόρνια, όπως αναφέρει δημοσίευμα της MailOnline. Ο MemoMi χρησιμοποιεί τεχνολογία ενσωματωμένων γραφικών της Intel για τη δημιουργία avatars των πελατών με διάφορα είδη ρούχων. Στη συνέχεια, εκείνοι μπορούν να μοιραστούν τις εικόνες αυτές με τους φίλους τους στα social media ή μέσω email, για να ζητήσουν τη γνώμη τους.

Με συγκεκριμένες χειρονομίες οι χρήστες μπορούν να αλλάξουν το χρώμα, τα σχέδια και το μέγεθος των ρούχων, ενώ ο καθρέπτης «θυμάται» τις προηγούμενες επιλογές για να μπορεί ο χρήστης να συγκρίνει τα διάφορα σύνολα.

Η τεχνολογία παρουσιάστηκε πρώτη φορά πριν από ένα χρόνο περίπου και πρόκειται να χρησιμοποιηθεί σε καταστήματα του Σαν Φρανσίσκο και αργότερα του Τέξας.

Πηγή: TechIT.gr
Pin It