Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Αφιέρωμα να μάθετε τον τρόπο που μπορείτε να προσθέσετε email links στις ιστοσελίδες μας
Νέα στο Διαδίκτυο να διαβάσετε τα τελευταία Nέα στο Διαδίκτυο
How-to να διαβάσετε το how-to με τίτλο "Πώς να ενεργοποιήσετε την Λειτουργία Περιορισμένης Πρόσβασης στο Youtube (Parental Control)".
wlearn Ακολουθήστε το WLearn στο Twitter
How-to να μάθετε πως να μεταφέρετε στο Google Photos τις φωτογραφίες ή video που έχετε δημοδιεύσει στο Facebook

facebook iconΜια νέα αλλαγή ετοιμάζεται να εισάγει το Facebook η οποία θα σας επιτρέπει να ανακαλύπτετε ενδιαφέρουσες ιστορίες, συζητήσεις και περιεχόμενο από όλο το εύρος του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου απλά μπαίνοντας στην αρχική σας σελίδα.

Η νέα υπηρεσία με το όνομα Trending που θα γίνει σύντομα διαθέσιμη θα εμφανίζεται στα δεξιά του News Feed και σύμφωνα με το techgear, πρόκειται για μια λίστα θεμάτων εξατομικευμένη ανάλογα με τα δικά σας ενδιαφέροντα αλλά και ανάλογα με το τι είναι δημοφιλές εκείνη τη στιγμή γενικά στο Facebook.

Κάθε θέμα θα συνοδεύεται από έναν σύντομο τίτλο που θα εξηγεί το λόγο που είναι δημοφιλές και με ένα κλικ πάνω στον τίτλο θα βλέπετε τα πιο ενδιαφέροντα σχόλια από φίλους και σελίδες που μιλάνε για αυτό.

Η κυκλοφορία του Trending ξεκινά σταδιακά σε περιορισμένο αριθμό χωρών και χρηστών στην web έκδοση του Facebook και αργότερα και στις mobile εφαρμογές.

Πηγή: techit.gr
Pin It