Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Αφιέρωμα να βρείτε λύσεις σε καθημερινά προβλήματα που συναντάτε κατά την διαχείριση του email σας
How-to να διαβάσετε το how-to με τίτλο "Πώς να ενεργοποιήσετε την Λειτουργία Περιορισμένης Πρόσβασης στο Youtube (Parental Control)".
How-to να επισκεφτείτε το κανάλι του wlearn στο youtube
Σειρά μαθημάτων να αρχίσετε την Σειρά Μαθημάτων για την HTML5
Αφιέρωμα να διαβάσετε το αφιέρωμα για το Affiliate marketing

#oomf – Το μυστηριώδες hashtag που σαρώνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσηςΤο ΒΒC αποφάσισε να ξεδιαλύνει το μυστήριο. Το περιβόητο #oomf λοιπόν σημαίνει απλά «one of my followers», δηλαδή ένας από αυτούς που με ακολουθούν και είναι ένας έμμεσος τρόπος να μιλήσει κάποιος για ένα άτομο χωρίς ευθεία αναφορά. Οι ρίζες του… χάνονται στο χρόνο. Συγκεκριμένα, ένα από τα πρώτα μηνύματα στο Twitter που το περιείχαν είναι από το 2010.

Από τότε, έχει χρησιμοποιηθεί περισσότερες από 150 εκατ. φορές, ενώ σύμφωνα με το BBC εμφανίζεται 3,9 εκατ. φορές το μήνα, δηλαδή κατά μέσο όρο 130.000 φορές την ημέρα κάποιος γράφει μήνυμα στο Twitter χρησιμοποιώντας το συγκεκριμένο hashtag.

Γιατί όμως έγινε τόσο δημοφιλές; Σύμφωνα με την ψυχολόγο Λίσα Ορμπαν που μίλησε στο BBC, ο λόγος είναι πως έχει διπλή χρήση. «Μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε για… ψάρεμα σε φλερτ, είτε για μία επιθετική συμπεριφορά που επειδή γίνεται δημόσια είναι και πιο ισχυρή», είπε η ψυχολόγος

Πηγή: TechIT.gr
Pin It