Πως να δείτε τον κωδικό wifi που είναι συνδεδεμένο το pc σας [video]

Έχετε αλλάξει τον εργοστασιακό κωδικό wifi που γράφει στο αυτοκόλλητο πίσω απο το router σας για να κάνετε πιο ασφαλής το δίκτυο του σπιτιού σας; Πολύ καλά κάνατε. Τι γίνεται όμως όταν κάποιος επισκέπτης έρχεται στο σπίτι σας και ζητάει τον κωδικό του wifi για να συνδέσει το κινητό του τηλέφωνο στο internet, αλλά εσείς δεν το θυμάστε; Δείτε το video και ανακαλύψτε πως μετά απο μερικά κλικ στο pc σας που είναι συνδεδεμένο στο wifi μπορείτε να δείτε αυτόν τον κωδικό.
Περισσότερα...
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν
Εγγραφή

mozilla firefoxΗ πρώτη ενημέρωση της έκδοσης "Alpha" για τον Firefox 28 είναι τώρα διαθέσιμος για download και δοκιμή σε όλες τις πλατφόρμες - Linux, Windows και Mac OS.

Τα εκτελέσιμα αρχεία για το Mozilla Firefox 28 Alpha 1 μπορείτε να κατεβάσετε και να τα τρέξετε χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε τίποτα. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν δεν θέλετε να εγκαταστήσετε το λογισμικό εάν δεν θέλετε να χαλάσουν την σταθερή έκδοση σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε "bugs".

Το καλύτερο χαρακτηριστικό για τη συγκεκριμένη έκδοση είναι το Australis με σχεδιασμένο με ένα νέο σχεδιασμένο και μοντέρνο περιβάλλον.Μπορείτε να δοκιμάσετε την έκδοση Mozilla Firefox 28 Alpha 1 στο παρακάτω link.Πηγή: thegreeksenergy.com
Pin It