Πως να δείτε τον κωδικό wifi που είναι συνδεδεμένο το pc σας [video]

Έχετε αλλάξει τον εργοστασιακό κωδικό wifi που γράφει στο αυτοκόλλητο πίσω απο το router σας για να κάνετε πιο ασφαλής το δίκτυο του σπιτιού σας; Πολύ καλά κάνατε. Τι γίνεται όμως όταν κάποιος επισκέπτης έρχεται στο σπίτι σας και ζητάει τον κωδικό του wifi για να συνδέσει το κινητό του τηλέφωνο στο internet, αλλά εσείς δεν το θυμάστε; Δείτε το video και ανακαλύψτε πως μετά απο μερικά κλικ στο pc σας που είναι συνδεδεμένο στο wifi μπορείτε να δείτε αυτόν τον κωδικό.
Περισσότερα...
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν
Εγγραφή

bittorrentΗ υπηρεσία BitTorrent Sync, η οποία  παρέχει τη δυνατότητα συγχρονισμού και διαμοιρασμού αρχείων μέσω του διαδικτύου, σημείωσε ένα νέο ορόσημο. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας, επί του παρόντος υπάρχουν περισσότεροι από 1 εκατομμύριο ενεργοί χρήστες στην πλατφόρμα.

Το BitTorrent Sync, το οποίο προσφέρει υπηρεσίες αντίστοιχες με αυτές του Dropbox και άλλων cloud υπηρεσιών, έχει καταφέρει να προσελκύσει έντονα το ενδιαφέρον των χρηστών, παρά τους λίγους μήνες κυκλοφορίας του.

Σήμερα υπάρχουν περίπου 1 εκατομμύριο ενεργοί χρήστες του Sync και περισσότερα από 30 petabytes δεδομένων στην υπηρεσία.

Οι αριθμοί αναμένεται να αυξηθούν ακόμη περισσότερο κατά τους επόμενους μήνες, καθώς η εταιρεία έχει αποφασίσει να κυκλοφορήσει το πρώτο API Sync που επιτρέπει στους προγραμματιστές να ενσωματώσουν την υπηρεσία στις εφαρμογές τους.

Η εταιρεία έχει επίσης κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση του Sync, που παρέχει  στους χρήστες τη δυνατότητα να μεταφέρουν δεδομένα σε ταχύτητες έως και 90 MB ανά δευτερόλεπτο μέσω δικτύων LAN.

Πηγή: SecNews
Pin It