Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Αφιερώματα να επισκεφτείτε την σελίδα με τα Αφιερώματα
Άρθρο να μάθετε πως λειτουργεί μια μηχανή αναζήτησης
wlearn Ακολουθήστε το WLearn στο Twitter
Αφιέρωμα να μάθετε τον τρόπο που μπορείτε να προσθέσετε email links στις ιστοσελίδες μας
Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Βήτα

bittorrentΗ υπηρεσία BitTorrent Sync, η οποία  παρέχει τη δυνατότητα συγχρονισμού και διαμοιρασμού αρχείων μέσω του διαδικτύου, σημείωσε ένα νέο ορόσημο. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας, επί του παρόντος υπάρχουν περισσότεροι από 1 εκατομμύριο ενεργοί χρήστες στην πλατφόρμα.

Το BitTorrent Sync, το οποίο προσφέρει υπηρεσίες αντίστοιχες με αυτές του Dropbox και άλλων cloud υπηρεσιών, έχει καταφέρει να προσελκύσει έντονα το ενδιαφέρον των χρηστών, παρά τους λίγους μήνες κυκλοφορίας του.

Σήμερα υπάρχουν περίπου 1 εκατομμύριο ενεργοί χρήστες του Sync και περισσότερα από 30 petabytes δεδομένων στην υπηρεσία.

Οι αριθμοί αναμένεται να αυξηθούν ακόμη περισσότερο κατά τους επόμενους μήνες, καθώς η εταιρεία έχει αποφασίσει να κυκλοφορήσει το πρώτο API Sync που επιτρέπει στους προγραμματιστές να ενσωματώσουν την υπηρεσία στις εφαρμογές τους.

Η εταιρεία έχει επίσης κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση του Sync, που παρέχει  στους χρήστες τη δυνατότητα να μεταφέρουν δεδομένα σε ταχύτητες έως και 90 MB ανά δευτερόλεπτο μέσω δικτύων LAN.

Πηγή: SecNews
Pin It