Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Νέα στο Διαδίκτυο να διαβάσετε τα τελευταία Nέα στο Διαδίκτυο
Αφιέρωμα να διαβάσετε το αφιέρωμα για το Affiliate marketing
How-to να εντοπίστε το how-to που σας ενδιαφέρει.
Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Βήτα
How-to να διαβάσετε το how-to με τίτλο "Πώς να ενεργοποιήσετε την Λειτουργία Περιορισμένης Πρόσβασης στο Youtube (Parental Control)".

Σχολιάστε στο Facebook απευθείας από το Bing [+video]Έτσι, οι χρήστες που θα «δέσουν» τον λογαριασμό τους στο Facebook με αυτό του Bing, θα μπορούν να σχολιάζουν και να κάνουν like στις ενημερώσεις κατάστασης απευθείας από την κεντρική σελίδα αναζήτησης.

Για να γίνει κατανοητός ο τρόπος λειτουργίας: Πείτε για παράδειγμα πως ψάχνετε στο Bing για εισιτήρια για ένα φεστιβάλ μουσικής, αν ένας φίλος σας έχει αναρτήσει περιεχόμενο στο οποίο αναφέρει πως θα παρευρεθεί, θα σας δοθεί η δυνατότητα να σχολιάσετε απευθείας σε αυτό το δημοσίευμα και να ενημερώσετε πως θα πάτε και εσείς, πάντα μέσα από τη σελίδα του Bing.

Σύμφωνα με τον Νεκτάριο Ιωαννίδη, program manager του Bing: «Αν είστε σαν εμάς, ίσως δυσκολεύεστε να παρακολουθείτε τι γράφουν οι φίλοι σας διαρκώς, και ακόμη χειρότερα να ψάχνετε για συγκεκριμένα θέματα που οι φίλοι σας έχουν δημοσιεύσει, συνδυάζοντας το Bing με το Facebook, έχετε έναν εύκολο τρόπο να εμπλουτίσετε την αναζήτησή σας με χρήσιμο, ενδιαφέρον και σχετικό περιεχόμενο που οι φίλοι σας έχουν ήδη μοιραστεί.»Πηγή: TechIT.gr
Pin It