Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Άρθρο να μάθετε πως λειτουργεί μια μηχανή αναζήτησης
Άρθρο να μάθετε τι είναι Dark Web
Αφιέρωμα να μάθετε τον τρόπο που μπορείτε να προσθέσετε email links στις ιστοσελίδες μας
How-to να διαβάσετε το how-to με τίτλο "Πώς να ενεργοποιήσετε την Λειτουργία Περιορισμένης Πρόσβασης στο Youtube (Parental Control)".
How-to να εντοπίστε το how-to που σας ενδιαφέρει.

bing-logoΤο Bing πρόκειται να «κοινωνικοποιηθεί» λίγο περισσότερο. Η Microsoft ανακοίνωσε την Παρασκευή πως έχει ενσωματώσει, ακόμη πιο στενά, τη μηχανή αναζήτησής της με το Facebook, ώστε να προσφέρει άμεση επικοινωνία των χρηστών με τις δημοσιεύσεις των φίλων τους, μέσα από τη δεξιά πλευρική στήλη που περιλαμβάνει . Η προσθήκη αυτή έρχεται σε μια λειτουργία που ήταν ήδη διαθέσιμη εδώ και ένα χρόνο, επιτρέποντας την προβολή περιεχομένου από τους λογαριασμούς Twitter και Facebook.

Έτσι, οι χρήστες που θα «δέσουν» τον λογαριασμό τους στο Facebook με αυτό του Bing, θα μπορούν να σχολιάζουν και να κάνουν like στις ενημερώσεις κατάστασης απευθείας από την κεντρική σελίδα αναζήτησης.

Για να γίνει κατανοητός ο τρόπος λειτουργίας: Πείτε για παράδειγμα πως ψάχνετε στο Bing για εισιτήρια για ένα φεστιβάλ μουσικής, αν ένας φίλος σας έχει αναρτήσει περιεχόμενο στο οποίο αναφέρει πως θα παρευρεθεί, θα σας δοθεί η δυνατότητα να σχολιάσετε απευθείας σε αυτό το δημοσίευμα και να ενημερώσετε πως θα πάτε και εσείς, πάντα μέσα από τη σελίδα του Bing.

Σύμφωνα με τον Νεκτάριο Ιωαννίδη, program manager του Bing: «Αν είστε σαν εμάς, ίσως δυσκολεύεστε να παρακολουθείτε τι γράφουν οι φίλοι σας διαρκώς, και ακόμη χειρότερα να ψάχνετε για συγκεκριμένα θέματα που οι φίλοι σας έχουν δημοσιεύσει, συνδυάζοντας το Bing με το Facebook, έχετε έναν εύκολο τρόπο να εμπλουτίσετε την αναζήτησή σας με χρήσιμο, ενδιαφέρον και σχετικό περιεχόμενο που οι φίλοι σας έχουν ήδη μοιραστεί.»Πηγή: TechIT.gr
Pin It