Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Άρθρο να μάθετε τι είναι Dark Web
How-to να διαβάσετε το how-to με τίτλο "Πώς να ενεργοποιήσετε την Λειτουργία Περιορισμένης Πρόσβασης στο Youtube (Parental Control)".
Νέα στο Διαδίκτυο να διαβάσετε τα τελευταία Nέα στο Διαδίκτυο
wlearn Ακολουθήστε το WLearn στο Twitter
Άρθρο να διαβάσετε το άρθρο μου για το ντοκιμαντέρ του Netflix "Το Κοινωνικό δίλημμα" (The social dilemma)

Σχολιάστε στο Facebook απευθείας από το Bing [+video]Έτσι, οι χρήστες που θα «δέσουν» τον λογαριασμό τους στο Facebook με αυτό του Bing, θα μπορούν να σχολιάζουν και να κάνουν like στις ενημερώσεις κατάστασης απευθείας από την κεντρική σελίδα αναζήτησης.

Για να γίνει κατανοητός ο τρόπος λειτουργίας: Πείτε για παράδειγμα πως ψάχνετε στο Bing για εισιτήρια για ένα φεστιβάλ μουσικής, αν ένας φίλος σας έχει αναρτήσει περιεχόμενο στο οποίο αναφέρει πως θα παρευρεθεί, θα σας δοθεί η δυνατότητα να σχολιάσετε απευθείας σε αυτό το δημοσίευμα και να ενημερώσετε πως θα πάτε και εσείς, πάντα μέσα από τη σελίδα του Bing.

Σύμφωνα με τον Νεκτάριο Ιωαννίδη, program manager του Bing: «Αν είστε σαν εμάς, ίσως δυσκολεύεστε να παρακολουθείτε τι γράφουν οι φίλοι σας διαρκώς, και ακόμη χειρότερα να ψάχνετε για συγκεκριμένα θέματα που οι φίλοι σας έχουν δημοσιεύσει, συνδυάζοντας το Bing με το Facebook, έχετε έναν εύκολο τρόπο να εμπλουτίσετε την αναζήτησή σας με χρήσιμο, ενδιαφέρον και σχετικό περιεχόμενο που οι φίλοι σας έχουν ήδη μοιραστεί.»Πηγή: TechIT.gr
Pin It