Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Βήτα
How-to να μάθετε πως να μεταφέρετε στο Google Photos τις φωτογραφίες ή video που έχετε δημοδιεύσει στο Facebook
Άρθρο να μάθετε πως λειτουργεί μια μηχανή αναζήτησης
Αφιερώματα να επισκεφτείτε την σελίδα με τα Αφιερώματα
How-to να διαβάσετε το how-to με τίτλο "Πώς να ενεργοποιήσετε την Λειτουργία Περιορισμένης Πρόσβασης στο Youtube (Parental Control)".

Μουσική υπηρεσία από το TwitterΑρχικά, η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη στις ΗΠΑ τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.

Όλα τα τραγούδια της υπηρεσίας προέρχονται από τα iTunes, Spotify και Rdio και υποστηρίζεται ένα σύντομο preview τους. Όσοι όμως είναι συνδρομητές των Rdio και Spotify θα μπορούν να συνδεθούν με τους λογαριασμούς τους και να ακούν πλήρη τα μουσικά κομάτια.

Η εφαρμογή έχει τέσσερις καρτέλες-κατηγορίες: popular, emerging, suggested και #nowplaying. Στην τελευταία εμφανίζονται τα τραγούδια που έχουν γίνει tweet προσφάτως από τους καλλιτέχνες και τους άλλους χρήστες που ακολουθεί ο εκάστοτε χρήστης.

Όσον αφορά στην κατηγορία των δημοφιλών, θα περιέχονται τα μουσικά κομμάτια τα οποία συζητιούνται και ακούγονται περισσότερο στο Twitter, ενώ στην κατηγορία emerging θα υπάρχουν νεοεμφανιζόμενοι καλλιτέχνες.

Στην κατηγορία των προτεινόμενων, θα εμφανίζονται μουσικές που το σύστημα προτείνει στον εκάστοτε χρήστη με βάση τα μουσικά του ακούσματα, που προκύπτουν φυσικά από τη χρήση της υπηρεσίας.

Πηγή:e-pcmag.gr
Pin It