Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

How-to να διαβάσετε το how-to με τίτλο "Πώς να ενεργοποιήσετε την Λειτουργία Περιορισμένης Πρόσβασης στο Youtube (Parental Control)".
Άρθρο να μάθετε τι είναι Dark Web
How-to να μάθετε πως να μεταφέρετε στο Google Photos τις φωτογραφίες ή video που έχετε δημοδιεύσει στο Facebook
Αφιέρωμα να βρείτε λύσεις σε καθημερινά προβλήματα που συναντάτε κατά την διαχείριση του email σας
Αφιέρωμα να διαβάσετε το αφιέρωμα για το Affiliate marketing

Τα φυσικά χνάρια των χρηστών του θα ακολουθεί το Facebook;Η πληροφορία για το app εντοπισμού θέσης του Facebook στο παρασκήνιο μεταδόθηκε από το δίκτυο Bloomberg, το οποίο επικαλείται δύο ανώνυμες πηγές και προσθέτει πως το app θα είναι έτοιμο μέχρι τα τέλη Μαρτίου 2013. Θεωρείται δε, ως πιθανή πηγή εσόδων από την πώληση διαφημιστικών μηνυμάτων για προϊόντα και υπηρεσίες που θα προβάλλονται ανάλογα με την θέση του χρήστη. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, στην ανάπτυξη του app/υπηρεσίας εμπλέκονται μηχανικοί από δύο εταιρείες που εξαγόρασε το Facebook (Gowalla και Glancee, τον Μάιο του 2012).

Πάντως, το Facebook ήδη καταγράφει πληροφορίες θέσης κάθε φορά που τα μέλη του κάνουν αναρτήσεις (status update, φωτογραφίες) ή δηλώνουν την παρουσία τους σε καταστήματα, εστιατόρια και λοιπά (check in). Με το μάλλον αμφιλεγόμενο φημολογούμενο app, λέγεται πως η υπηρεσία θα καταγράφει την γεωγραφική θέση του τηλεφώνου του χρήστη, χωρίς απαραίτητα να κάνει κάτι σχετικό ο χρήστης, όταν χρησιμοποιεί άλλες εφαρμογές ή ακόμα και όταν δεν χρησιμοποιεί καν το τηλέφωνό του.

Στους όρους διάθεσης της υπηρεσίας του Facebook που αποδέχονται τα μέλη του, περιλαμβάνεται η παραχώρηση άδειας για την χρήση των πληροφοριών του GPS, αν και δεν αναφέρεται με σαφήνεια πότε και πόσο συχνά αντλείται αυτή η πληροφορία.

Πηγή: tech.in.gr
Pin It