Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Βήτα
Αφιέρωμα να μάθετε τον τρόπο που μπορείτε να προσθέσετε email links στις ιστοσελίδες μας
How-to να διαβάσετε το how-to με τίτλο "Πώς να ενεργοποιήσετε την Λειτουργία Περιορισμένης Πρόσβασης στο Youtube (Parental Control)".
wlearn Ακολουθήστε το WLearn στο Twitter
wlearn να επισκεφτείτε στο προφίλ του WLearn στο Instagram

internet 627 355Σύμφωνα με το Ν. 2190/1920, το Ν. 3190/1955 και το άρθρο 232 του Ν.4072/2012 προβλέπεται η δημοσίευση πράξεων όχι μόνο σε έντυπα μέσα,( όπως γνωρίζαμε μέχρι τώρα) εκτός από το ΦΕΚ/ΤΑΕ-ΕΠΕ και ΓΕ.Μ.Η., όπως για παράδειγμα ανάρτηση των πράξεων που χρήζουν δημοσίευσης (π.χ. ισολογισμός και όχι μόνο) στο website της εταιρείας με την απαραίτητη προυπόθεση αυτό να είναι εγγγεγραμένο στα στοιχεία της.

Αν δεν υπάρχει web site, οι δημοσιεύσεις αυτές μπορούν να δημοσιευτούν , εκτός από το ΦΕΚ/ΤΑΕ-ΕΠΕ και Γ.Ε.ΜΗ., και σε μία ημερήσια οικονομική εφημερίδα αρκεί να είναι αυτό πανελλαδικής κυκλοφορίας.

Τα πλεονεκτήματα δημοσίευσης ενός ισολογισμού σε μια ιστοσελίδα έναντι μιας τυπικής δημοσίευσης σε κάποιο/α έντυπα μέσα είναι πολλά.
Η δημοσίευση στο web είναι συνεχής και αδιάλειπτη και ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να προστρέξει σε αυτόν ανα πάσα στιγμή. Αυτό αυξάνει την αξιοπιστία της επιχειρήσεως.

Με μια προσθήκη απλά ενός τίτλου της μορφής Ισολογισμός – Όνομα Εταιρείας ΕΠΕ το google πιθανότατα θα το φέρει πρώτο στα αποτελέσματα μιας αναζήτησης κάποιου χρήστη που θα αναζητήσει το όνομα της εταιρείας και την λέξη ισολογισμός. Αυτό εξαφανίζει τα κόστη για προώθηση ιστοσελίδας και παρέχει το ευρύ κοινό του διαδικτύου εύκολα και άμεσα στην εταιρεία

Το κόστος για την κατασκευή ιστοσελίδας που να αφορά μόνο τον ισολογισμό της είναι πολύ μικρότερο απο την δημοσίευση σε μια ημερήσια οικονομική εφημερίδα.

Αρκεί όλοι εμείς που δρστηριοποιούμαστε στο χώρο του web design να ενημερώσουμε τους πελάτες μας για τα πολλαπλά οφέλη για την δημιουργία ιστοσελίδας για την δημοσίευση του ισολογισμού , οφέλη που φυσικά δεν περιορίζονται στα προαναφερθέντα

Πηγή: wdf.gr
Pin It