Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Αφιέρωμα να διαβάσετε το αφιέρωμα για το Affiliate marketing
How-to να μάθετε πως να μεταφέρετε στο Google Photos τις φωτογραφίες ή video που έχετε δημοδιεύσει στο Facebook
Νέα στο Διαδίκτυο να διαβάσετε τα τελευταία Nέα στο Διαδίκτυο
Αφιέρωμα να βρείτε λύσεις σε καθημερινά προβλήματα που συναντάτε κατά την διαχείριση του email σας
How-to να επισκεφτείτε το κανάλι του wlearn στο youtube

Κατασκευή ιστοσελίδας για δημοσίευση ισολογισμού!Αν δεν υπάρχει web site, οι δημοσιεύσεις αυτές μπορούν να δημοσιευτούν , εκτός από το ΦΕΚ/ΤΑΕ-ΕΠΕ και Γ.Ε.ΜΗ., και σε μία ημερήσια οικονομική εφημερίδα αρκεί να είναι αυτό πανελλαδικής κυκλοφορίας.

Τα πλεονεκτήματα δημοσίευσης ενός ισολογισμού σε μια ιστοσελίδα έναντι μιας τυπικής δημοσίευσης σε κάποιο/α έντυπα μέσα είναι πολλά.
Η δημοσίευση στο web είναι συνεχής και αδιάλειπτη και ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να προστρέξει σε αυτόν ανα πάσα στιγμή. Αυτό αυξάνει την αξιοπιστία της επιχειρήσεως.

Με μια προσθήκη απλά ενός τίτλου της μορφής Ισολογισμός – Όνομα Εταιρείας ΕΠΕ το google πιθανότατα θα το φέρει πρώτο στα αποτελέσματα μιας αναζήτησης κάποιου χρήστη που θα αναζητήσει το όνομα της εταιρείας και την λέξη ισολογισμός. Αυτό εξαφανίζει τα κόστη για προώθηση ιστοσελίδας και παρέχει το ευρύ κοινό του διαδικτύου εύκολα και άμεσα στην εταιρεία

Το κόστος για την κατασκευή ιστοσελίδας που να αφορά μόνο τον ισολογισμό της είναι πολύ μικρότερο απο την δημοσίευση σε μια ημερήσια οικονομική εφημερίδα.

Αρκεί όλοι εμείς που δρστηριοποιούμαστε στο χώρο του web design να ενημερώσουμε τους πελάτες μας για τα πολλαπλά οφέλη για την δημιουργία ιστοσελίδας για την δημοσίευση του ισολογισμού , οφέλη που φυσικά δεν περιορίζονται στα προαναφερθέντα

Πηγή: wdf.gr
Pin It