Πως να δείτε τον κωδικό wifi που είναι συνδεδεμένο το pc σας [video]

Έχετε αλλάξει τον εργοστασιακό κωδικό wifi που γράφει στο αυτοκόλλητο πίσω απο το router σας για να κάνετε πιο ασφαλής το δίκτυο του σπιτιού σας; Πολύ καλά κάνατε. Τι γίνεται όμως όταν κάποιος επισκέπτης έρχεται στο σπίτι σας και ζητάει τον κωδικό του wifi για να συνδέσει το κινητό του τηλέφωνο στο internet, αλλά εσείς δεν το θυμάστε; Δείτε το video και ανακαλύψτε πως μετά απο μερικά κλικ στο pc σας που είναι συνδεδεμένο στο wifi μπορείτε να δείτε αυτόν τον κωδικό.
Περισσότερα...
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν
Εγγραφή

twitter-logoΗ Ρώμη μπορεί να μην χτίστηκε σε μια ημέρα, αλλά η διαδικασία ανάπτυξης του Twitter ήταν αρκετά πιο σύντομη από ό,τι φανταζόμασταν. Σε αποκαλυπτική συνέντευξη του, ο συνιδρυτής της δημοφιλούς υπηρεσίας, Jack Dorsey αποκάλυψε πως η κατασκευή της πρώτης έκδοσης κράτησε μόλις δυο εβδομάδες.

Την αποκάλυψη έκανε ο Guy Yalif, μέλος της ομάδας μάρκετινγκ του Twitter που συμμετείχε στη συνέντευξη, στον προσωπικό του λογαριασμό, στο Twitter.

Προτού αναδειχθεί σε ένα σύγχρονο «θρύλο» του διαδικτύου, ο Dorsey έφτιαξε το Twitter ως ένα απλό project ενώ εργαζόταν στην εταιρεία Odeo, η οποία ασχολούνταν κυρίως με το Podcasting. Λίγο μετά, μαζί με τον Evan Williams και τον Biz Stone μετέτρεψε το Twitter σε μια αυτόνομη επιχείρηση.

Σήμερα η υπηρεσία micro-blogging έχει προσελκύσει πάνω από μισό δισεκατομμύριο χρήστες, ενώ μόλις πριν από ένα μήνα, ο σημερινός διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Dick Costolo, δήλωσε ότι μέσω της υπηρεσίας αποστέλλονται πάνω από 500 εκατομμύρια tweets κάθε μέρα.

Πηγή: TechIT.gr
Pin It