Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Άρθρο να μάθετε τι είναι Dark Web
How-to να διαβάσετε το how-to με τίτλο "Πώς να ενεργοποιήσετε την Λειτουργία Περιορισμένης Πρόσβασης στο Youtube (Parental Control)".
Σειρά μαθημάτων να αρχίσετε την Σειρά Μαθημάτων για την HTML5
How-to να εντοπίστε το how-to που σας ενδιαφέρει.
How-to να επισκεφτείτε το κανάλι του wlearn στο youtube

Επεξεργασία video με άντληση περιεχομένου σε πραγματικό χρόνο από τη MozillaTo Popcorn Maker δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να δημιουργεί  video για το Web προσθέτοντας εικόνες, Google Maps, αναρτήσεις της Wikipedia ή ακόμη και αναδιπλούμενο κείμενο. Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του είναι ότι το περιεχόμενο κατά την αναπαραγωγή του video αντλείται από το Internet σε πραγματικό χρόνο. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι το video υπάρχει περίπτωση να τροποποιείται σε κάθε αναπαραγωγή του.

Η Mozilla όπως είναι γνωστό αξιοποιεί στο έπακρο το ανοιχτό λογισμικό και όπως είναι αναμενόμενο το Popcorn Maker είναι και αυτό ανοιχτού κώδικα, επιτρέποντας έτσι σε όποιον το επιθυμεί να το τροποποιήσει ή να το χρησιμοποιήσει σε προσωπικές του εργασίες.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το συγκεκριμένο app μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του και να δημιουργήσετε τα δικά σας video που ενημερώνονται με περιεχόμενο σε πραγματικό χρόνο κάνοντας κλικ εδώ.

popcorn-maker-screenshot

Πηγή: insomnia.gr
Pin It