Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Αφιέρωμα να διαβάσετε το αφιέρωμα για το Affiliate marketing
Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Σκιαδά
Αφιέρωμα να μάθετε τον τρόπο που μπορείτε να προσθέσετε email links στις ιστοσελίδες μας
Αφιερώματα να επισκεφτείτε την σελίδα με τα Αφιερώματα
How-to να εντοπίστε το how-to που σας ενδιαφέρει.

mozilla firefoxΔιαθέσιμη είναι η beta 4 της έκδοσης 17 του Firefox, με την Mozilla να δηλώνει ότι η νέα έκδοση του δημοφιλούς browser της, ενσωματώνει μια νέα τεχνολογία για αποτελεσματικότερη ασφάλεια. Ο Firefox 17 διαθέτει μια προεγκατεστημένη λίστα με ασφαλή domain, ενώ υπάρχει και μια νέα μέθοδος σύνδεσης ανάμεσα στο πρόγραμμα περιήγησης και το server, το HSTS (HTTP Strict Transport Security). Ο μηχανισμός αυτός χρησιμοποιείται από τους servers, οι οποίοι ενημερώνουν το browser ότι πρέπει να ενεργοποιήσει ασφαλή σύνδεση.

Όταν ο χρήστης συνδέεται για πρώτη φορά σε έναν τέτοιο server, ο browser γνωρίζει πως πρέπει να ενεργοποιήσει μια ασφαλή επικοινωνία. Όμως όταν ένας εισβολέας στο δίκτυο “κλείσει” τις ασφαλείς συνδέσεις στο διακομιστή, τότε το πρόγραμμα δεν συνδέεται σε αυτόν και ενημερώνει το χρήστη ότι κάτι πάει στραβά.

Οι περισσότεροι χρήστες που το δοκίμασαν, βρίσκουν αυτό το μηχανισμό κάπως “κουραστικό”, αλλά λέγεται ότι θα υιοθετηθεί και από την Google για τον Chrome ως ιδιαίτερα αποτελεσματικός.

Μπορείτε να κατεβάσετε τη beta, επιλέγοντας το λειτουργικό και τη γλώσσα που θέλετε, από τη σχετική σελίδα της Mozilla.

Πηγή: TechIT.gr
Pin It