Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

wlearn να επισκεφτείτε στο προφίλ του WLearn στο Instagram
How-to να διαβάσετε το how-to με τίτλο "Πώς να ενεργοποιήσετε την Λειτουργία Περιορισμένης Πρόσβασης στο Youtube (Parental Control)".
Άρθρο να διαβάσετε το άρθρο μου για το ντοκιμαντέρ του Netflix "Το Κοινωνικό δίλημμα" (The social dilemma)
How-to να μάθετε πως να μεταφέρετε στο Google Photos τις φωτογραφίες ή video που έχετε δημοδιεύσει στο Facebook
Σειρά μαθημάτων να αρχίσετε την Σειρά Μαθημάτων για την HTML5

google logoΗ Google τους τελευταίους μήνες συνηθίζει να τροποποιεί αρκετά συχνά την εμφάνιση των αποτελεσμάτων αναζήτησης, φέρνοντας αυτή τη φορά την εμφάνιση που χρησιμοποιεί σε tablets και smartphones στην κανονική της έκδοση. Ο νέος σχεδιασμός δίνει έμφαση στο να δώσει περισσότερο "χώρο" στα αποτελέσματα, με την εργαλειοθήκη που υπήρχε στα δεξιά της σελίδας να έχει μεταφερθεί με νέο σχεδιασμό στο πάνω μέρος.

Στην εργαλειοθήκη αυτή υπάρχει ειδικό μενού για διαφορετικές κατηγορίες αναζήτησης όπως για εικόνες, αναζήτηση σε σελίδες που έχει επισκεφθεί ο χρήστης, σε παρόμοιες αναζητήσεις και άλλες επιλογές. Επίσης παραμένει η δυνατότητα αναζήτησης αποτελεσμάτων με χρονικό όριο αλλά και με επιλογή γλώσσας, επιλογές που υπάρχουν σε δεύτερη μπάρα κάτω από τη βασική της Google.

Οι νέες αλλαγές έχουν ξεκινήσει ήδη να τίθενται σε ισχύ στην Αμερικάνικη έκδοση της διάσημης μηχανής αναζήτησης και πολύ σύντομα θα τις δούμε και στο Ελληνικό Google.

Πηγή: insomnia.gr
Pin It