Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

wlearn να επισκεφτείτε στο προφίλ του WLearn στο Instagram
Αφιέρωμα να διαβάσετε το αφιέρωμα για το Affiliate marketing
How-to να διαβάσετε το how-to με τίτλο "Πώς να ενεργοποιήσετε την Λειτουργία Περιορισμένης Πρόσβασης στο Youtube (Parental Control)".
How-to να επισκεφτείτε το κανάλι του wlearn στο youtube
How-to να μάθετε πως να μεταφέρετε στο Google Photos τις φωτογραφίες ή video που έχετε δημοδιεύσει στο Facebook

Zuckerberg: Σε 10 χρόνια οι άνθρωποι θα μοιράζονται 1.000 φορές περισσότερα πράγματαΌσον αφορά τη συνέχεια της ομιλίας του, καθώς το κοινό αποτελούνταν από νέους επιχειρηματίες που ήθελαν να εμπνευστούν από τον Zuckerberg, δεν έγινε αναφορά στα οικονομικά στοιχεία και τις διαφημίσεις του Facebook, αλλά η συζήτηση συνεχίστηκε με τα φοιτητικά του χρόνια στο Χάρβαρντ. Στο σημείο αυτό ξεκαθάρισε ότι όταν πρωτοξεκίνησε το Facebook το έκανε γιατί όντως το ήθελε και όχι για να ιδρύσει μια επιχείρηση, όπως επίσης ότι ποτέ δεν ξόδεψε περισσότερα χρήματα από όσα διέθετε για την ανάπτυξή του. Αναφέρθηκε επίσης στην ανάγκη που υπάρχει οι νέες επιχειρήσεις να εστιάσουν σε μεγάλα και σημαντικά προβλήματα, και ακόμη να μην προσπαθούν να αντιγράψουν τη δουλειά των άλλων.

Σε ότι έχει σχέση με το Facebook συμφώνησε ότι το κοινωνικό δίκτυο αλλάζει σημαντικά την ανθρώπινη συμπεριφορά, καθώς επεκτείνεται ο αριθμός των επαφών που μπορούν να κρατηθούν στους κοινωνικούς κύκλους, είτε αυτοί είναι μέσω Internet, είτε όχι. Όταν κάποιος κάνει εγγραφή στο Facebook συνδέεται κατά μέσο όρο με 150 φίλους, καθώς αυτός είναι ο αριθμός των ανθρώπων που συναναστρέφεται περισσότερο. Βέβαια, με τον καιρό ο αριθμός αυτός μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. "Ένας ορισμός της τεχνολογίας είναι ότι επεκτείνει τις ανθρώπινες δυνατότητες. Ένα κοινωνικό δίκτυο επεκτείνει τις πραγματικές ανθρώπινες δυνατότητες", καταλήγει.

Πηγή: insomnia.gr
Pin It