Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Αφιέρωμα να βρείτε λύσεις σε καθημερινά προβλήματα που συναντάτε κατά την διαχείριση του email σας
Αφιερώματα να επισκεφτείτε την σελίδα με τα Αφιερώματα
Άρθρο να διαβάσετε το άρθρο μου για το ντοκιμαντέρ του Netflix "Το Κοινωνικό δίλημμα" (The social dilemma)
How-to να διαβάσετε το how-to με τίτλο "Πώς να ενεργοποιήσετε την Λειτουργία Περιορισμένης Πρόσβασης στο Youtube (Parental Control)".
Νέα στο Διαδίκτυο να διαβάσετε τα τελευταία Nέα στο Διαδίκτυο

Ο Internet Explorer 10 έρχεται και στα Windows 7Σε ανάρτηση στο blog της εταιρείας, ο Rob Mauceri δήλωσε πως μια preview (δοκιμαστική) έκδοση του browser θα κυκλοφορήσει αρχικά στα μέσα Νοεμβρίου.

Ο Mauceri εξηγεί πως η τελική έκδοση θα κυκλοφορήσει αφού η εταιρεία συγκεντρώσει τα σχόλια των προγραμματιστών και των χρηστών, ενώ αναφέρεται και στις βελτιώσεις που έχει κάνει η εταιρεία στη νέα έκδοση.

«Ο IE10 φέρνει βελτιωμένη απόδοση των ιστοσελίδων και επιπλέον πρότυπα υποστήριξης για τα Windows 7 που έχουν ζητήσει οι web developers» αναφέρει, ενώ συμπληρώνει πως «η πλατφόρμα του IE10 για τα Windows 7 είναι βασισμένη στα ίδια πρότυπα με την πλατφόρμα του IE10 για τα Windows 8».

Δεν είναι γνωστό γιατί η Microsoft επέλεξε να κυκλοφορήσει μια preview έκδοση αντί για την ολοκληρωμένη στους web developers, ούτε το γιατί δεν θα την κυκλοφορήσει στις 26 Οκτωβρίου μαζί με τα Windows 8.

Πηγή: TechIT.gr
Pin It