Πως να δείτε τον κωδικό wifi που είναι συνδεδεμένο το pc σας [video]

Έχετε αλλάξει τον εργοστασιακό κωδικό wifi που γράφει στο αυτοκόλλητο πίσω απο το router σας για να κάνετε πιο ασφαλής το δίκτυο του σπιτιού σας; Πολύ καλά κάνατε. Τι γίνεται όμως όταν κάποιος επισκέπτης έρχεται στο σπίτι σας και ζητάει τον κωδικό του wifi για να συνδέσει το κινητό του τηλέφωνο στο internet, αλλά εσείς δεν το θυμάστε; Δείτε το video και ανακαλύψτε πως μετά απο μερικά κλικ στο pc σας που είναι συνδεδεμένο στο wifi μπορείτε να δείτε αυτόν τον κωδικό.
Περισσότερα...
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν
Εγγραφή

ie10Η Microsoft φαίνεται πως δεν έχει ξεχάσει την υπόσχεσή της για την κυκλοφορία της νέας έκδοσης του Internet Explorer και στα Windows 7.

Σε ανάρτηση στο blog της εταιρείας, ο Rob Mauceri δήλωσε πως μια preview (δοκιμαστική) έκδοση του browser θα κυκλοφορήσει αρχικά στα μέσα Νοεμβρίου.

Ο Mauceri εξηγεί πως η τελική έκδοση θα κυκλοφορήσει αφού η εταιρεία συγκεντρώσει τα σχόλια των προγραμματιστών και των χρηστών, ενώ αναφέρεται και στις βελτιώσεις που έχει κάνει η εταιρεία στη νέα έκδοση.

«Ο IE10 φέρνει βελτιωμένη απόδοση των ιστοσελίδων και επιπλέον πρότυπα υποστήριξης για τα Windows 7 που έχουν ζητήσει οι web developers» αναφέρει, ενώ συμπληρώνει πως «η πλατφόρμα του IE10 για τα Windows 7 είναι βασισμένη στα ίδια πρότυπα με την πλατφόρμα του IE10 για τα Windows 8».

Δεν είναι γνωστό γιατί η Microsoft επέλεξε να κυκλοφορήσει μια preview έκδοση αντί για την ολοκληρωμένη στους web developers, ούτε το γιατί δεν θα την κυκλοφορήσει στις 26 Οκτωβρίου μαζί με τα Windows 8.

Πηγή: TechIT.gr
Pin It