Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Άρθρο να μάθετε πως λειτουργεί μια μηχανή αναζήτησης
Άρθρο να διαβάσετε το άρθρο μου για το ντοκιμαντέρ του Netflix "Το Κοινωνικό δίλημμα" (The social dilemma)
Άρθρο να μάθετε τι είναι Dark Web
How-to να εντοπίστε το how-to που σας ενδιαφέρει.
Νέα στο Διαδίκτυο να διαβάσετε τα τελευταία Nέα στο Διαδίκτυο

Το twitter μπλόκαρε μηνύματα νεοναζιστικής οργάνωσης«Ο λογαριασμός και όλο του το περιεχόμενο έχει μπλοκαριστεί στη Γερμανία, όμως παραμένει ορατό στους χρήστες του twitter σε άλλες χώρες», δήλωσε ένας εκπρόσωπος του ιστότοπου.

Το twitter είχε ανακοινώσει νωρίτερα φέτος ότι σκοπεύει να υιοθετήσει μια πολιτική σύμφωνα με την οποία θα μπορεί να αφαιρεί παράνομο περιεχόμενο από μία χώρα, επισημαίνοντας ότι το γεγονός πως θα επιτρέπει τα μηνύματα αυτά να διαβαστούν σε άλλες χώρες εξυπηρετεί την ελευθερία της έκφρασης και τη διαφάνεια.

Ο εκπρόσωπος του ιστότοπου σημείωσε ότι η απόφαση να απαγορευθούν τα μηνύματα της νεοναζιστικής γερμανικής ομάδας Besseres Hannover (Καλύτερο Ανόβερο) ελήφθη έπειτα από αίτημα της αστυνομίας του Ανόβερου.

Η γερμανική αστυνομία έκανε έρευνες τον προηγούμενο μήνα στα σπίτια περισσότερων από 20 φερόμενων μελών της ομάδας αυτής, που κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης. Σύμφωνα με την αστυνομία του Ανόβερου, η οργάνωση απαγορεύθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου και διατάχθηκε να πάψει όλες τις δραστηριότητές της.

Πηγή: TechIT.gr
Pin It