Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Βήτα
Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Σκιαδά
Άρθρο να μάθετε πως λειτουργεί μια μηχανή αναζήτησης
Νέα στο Διαδίκτυο να διαβάσετε τα τελευταία Nέα στο Διαδίκτυο
Σειρά μαθημάτων να αρχίσετε την Σειρά Μαθημάτων για την HTML5

Επίσημη κυκλοφορία του Mozilla Firefox 16 browserΥπάρχουν επίσης βελτιώσεις στην ταχύτητα του browser γεγονός που οφείλεται στην καλύτερη διαχείριση των δεδομένων που δε χρησιμοποιούνται από αυτόν. Ουσιαστικά για όσους έχουν γνώσεις προγραμματισμού αναφέρουμε ότι ο garbage collector του Firefox 16 κατανέμει σε μικρότερα κομμάτια τις εργασίες του, κάτι που οδηγεί σε σημαντικές βελτιώσεις στην ταχύτητα της εφαρμογής.

Ακόμη εμπλουτίζονται τα διαθέσιμα εργαλεία για προγραμματιστές καθώς προστίθενται η γραμμή εντολών και η εργαλειοθήκη προγραμμαστιστή η οποία είναι προσβάσιμη μέσω του συνδυασμού Shift+F2. Η γραμμή εντολών εμφανίζεται στο δεξιό μέρος της εργαλειοθήκης και αναφέρεται από τη Mozilla ως ¨γραμμή εντολών με γραφικό περιβάλλον" το οποίο αν και εξ αρχής ακούγεται οξύμορο, γίνεται καλύτερα αντιληπτό στην πράξη. Για παράδειγμα οι προγραμματιστές έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν απευθείας την "επιθεώρηση στοιχείου" πληκτρολογώντας inspect και το όνομα του στοιχείου που επιθυμούν.

Ο Mozilla Firefox 16 είναι διαθέσιμος για κατέβασμα για Windows, Linux και Mac, με τους χρήστες του τελευταίου λειτουργικού συστήματος να έχουν επιπλέον τη δυνατότητα αξιοποίησης του VoiceOver.

Πηγή: insomnia.gr
Pin It