Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Άρθρο να μάθετε τι είναι Dark Web
Αφιέρωμα να βρείτε λύσεις σε καθημερινά προβλήματα που συναντάτε κατά την διαχείριση του email σας
How-to να εντοπίστε το how-to που σας ενδιαφέρει.
Άρθρο να διαβάσετε το άρθρο μου για το ντοκιμαντέρ του Netflix "Το Κοινωνικό δίλημμα" (The social dilemma)
How-to να διαβάσετε το how-to με τίτλο "Πώς να ενεργοποιήσετε την Λειτουργία Περιορισμένης Πρόσβασης στο Youtube (Parental Control)".

Οι γίγαντες του Web ενώνονται για καλύτερη προτυποποίηση του InternetΟι συμμετέχοντες εταιρείες είναι οι Apple, Adobe, Facebook, Google, HP, Microsoft, Mozilla, Nokia, και Opera, οι οποίες ενώνουν τις δυνάμεις τους και με τη βοήθεια του οργανισμού W3C θα παρέχουν στους προγραμματιστές του Web όλες τις τελευταίες πληροφορίες για τα πρότυπα HTML5, CSS3 και άλλων προτύπων του Διαδικτύου. Σύμφωνα με το W3C, η ιστοσελίδα θα παρέχει επίσης την κατάσταση της εκάστοτε τεχνολογίας όσον αφορά την υοθέτησή της από τους πιο δημοφιλείς browsers της αγοράς.

Το Web Platform λειτουργεί ως Wiki με τους υπαλλήλους της κάθε εταιρείας να συνεισφέρει στον εμπλουτισμό το, παροτρύνοντας μάλιστα και τους ίδιους τους προγραμματιστές να προσφέρουν τις δικές τους γνώσεις και πληροφορίες που διαθέτουν για την ενίσχυση της προσπάθειας. Η επικοινωνία μεταξύ των χρηστών πραγματοποιείται μέσα από ειδικά διαμορφωμένο φόρουμ ή μέσα από το αντίστοιχο κανάλι IRC. Όλα τα έγγραφα που αναρτώνται υπάγονται στην άδεια χρήσης Creative Commons.Πηγή: insomnia.gr
Pin It