Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Άρθρο να μάθετε πως λειτουργεί μια μηχανή αναζήτησης
wlearn να επισκεφτείτε στο προφίλ του WLearn στο Instagram
Άρθρο να διαβάσετε το άρθρο μου για το ντοκιμαντέρ του Netflix "Το Κοινωνικό δίλημμα" (The social dilemma)
How-to να εντοπίστε το how-to που σας ενδιαφέρει.
Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Βήτα

Κατάλυση χιλιάδων δικτυακών τόπων στις ΗΠΑ από χάκερ στο GoDaddy.comH εταιρεία που διαχειρίζεται περισσότερα από 53 εκατομμύρια domain name και έχει 10,5 εκατομμύρια πελάτες, αναγνώρισε το πρόβλημα, χωρίς ωστόσο να δώσει πληροφορίες για την έκτασή του και δήλωσε ότι εργάζεται για την επίλυσή του. Επισημαίνει δε ότι, οι υπηρεσίες επανέρχονται σταδιακά. Το πρόβλημα ξεκίνησε στις 10:25 π.μ. και μέχρι τις 2:43 π.μ. (ώρα Ειρηνικού) πολλές από τις υπηρεσίες του GoDaddy.com δεν ήταν διαθέσιμες, όπως και ο δικτυακός του τόπος.

Μάλιστα, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, από το γεγονός επηρεάστηκαν και λογαριασμοί ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για ονόματα που διαχειρίζεται ο μεγαλύτερος ληξίαρχος του Διαδικτύου.

Η αδυναμία παροχής υπηρεσιών από το GoDaddy αποδίδεται σε επίθεση από μεμονωμένο χρήστη, όπως δηλώνει μέσω Twitter, o Anonymous Own3r. Ο χάκερ δεν έχει αποκαλύψει ακόμα τους λόγους για τους οποίους επιτέθηκε στο GoDaddy, δηλώνει επίσημο μέλος των Anonymous και επικεφαλής Ασφάλειας της ομάδας στο προφίλ του στο Twitter, αλλά διευκρινίζει ότι η επίθεση δεν ήταν απόφαση της γνωστής ομάδας χακτιβιστών, αλλά αποκλειστικά δική του. Επιφυλλάσσεται να αποκαλύψει τους λόγους για τους οποίους την πραγματοποίησε.

Πηγή: tech.in.gr
Pin It