Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

wlearn Ακολουθήστε το WLearn στο Twitter
Σειρά μαθημάτων να αρχίσετε την Σειρά Μαθημάτων για την HTML5
Άρθρο να μάθετε πως λειτουργεί μια μηχανή αναζήτησης
wlearn να επισκεφτείτε στο προφίλ του WLearn στο Instagram
Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Βήτα

google logoΌπως το περιμέναμε, η Google κυκλοφορεί από σήμερα τη δική της εφαρμογή YouTube αρχικά για το iPhone. Η κίνηση αυτή έρχεται ως αποτέλεσμα της λήξης συνεργασίας της με την Apple σχετικά με την προεγκατεστημένη παρουσία εφαρμογής YouTube στο iOS κάτι που σημαίνει ότι το iOS 6.0 που αναμένεται να κυκλοφορήσει αύριο, δεν θα διαθέτει εξαρχής παρόμοια εφαρμογή.

Η επίσημη εφαρμογή YouTube είναι διαθέσιμη από σήμερα στο App Store μόνο για το iPhone αλλά όπως αναφέρει και η Google είναι θέμα χρόνου η υποστήριξη και του iPad.

Από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν είναι το πιο εύκολο sharing στο Twitter, Google+ και Facebook καθώς και η δυνατότητα να αφήνετε σχόλια για βίντεο καθώς αυτά παίζουν. Υποστήριζει παράλληλα την τεχνολογία AirPlay για μετάδοση του βίντεο στην τηλεόραση σας μέσω του Apple TV. Η Google ακόμα αναφέρει ότι η αναζήτηση βίντεο είναι πολύ πιο γρήγορη όπως και η παρακολούθηση των καναλιών που είστε συνδρομητής.

Μια σημαντική διαφορά από την προηγούμενη εφαρμογή του iOS είναι η εμφάνιση διαφημίσεων κάτι που θα κάνει σίγουρα την Google χαρούμενη ειδικά μετά την ανακοίνωση της εταιρείας ότι 1 δισεκατομμύριο αναπαραγωγές βίντεο στο YouTube γίνονται καθημερινά από κινητές συσκευές.

Πηγή: insomnia.gr
Pin It