Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Νέα στο Διαδίκτυο να διαβάσετε τα τελευταία Nέα στο Διαδίκτυο
How-to να μάθετε πως να μεταφέρετε στο Google Photos τις φωτογραφίες ή video που έχετε δημοδιεύσει στο Facebook
How-to να διαβάσετε το how-to με τίτλο "Πώς να ενεργοποιήσετε την Λειτουργία Περιορισμένης Πρόσβασης στο Youtube (Parental Control)".
Άρθρο να μάθετε τι είναι Dark Web
wlearn Ακολουθήστε το WLearn στο Twitter

google-mapsH Google ανακοίνωσε νέα αναβάθμιση στη δημοφιλή υπηρεσία Google Maps παρέχοντας λεπτομερέστερους χάρτες για αρκετές χώρες της Ευρώπης, της Ασίας και της Αφρικής. Η λίστα των χωρών περιλαμβάνει τις Ελλάδα, Κροατία, Ιρλανδία, Ιταλία, Πορτογαλία, Τσεχία, Σαν Μαρίνο, Βατικανό, Λεσότο, Μακάο και Σιγκαπούρη.

Στο εξής ακτές και θάλασσες εμφανίζονται με περισσότερες λεπτομέρειες,  τα ονόματα περιοχών ενδιαφέροντος (αεροδρόμια, πανεπιστήμια, δημόσιες πλατείες κ.α.) είναι ακριβέστερα, ενώ οι χάρτες παρουσιάζουν και συγκεκριμένες διαδρομές πλοίων. Επιπλέον, οι τοποικοί δρόμοι είναι πλέον πιο ευδιάκριτοι από τους αυτοκινητόδρομους και τα ονόματα μεγάλου ποσοστό των δρόμων διατίθενται σε πολλές γλώσσες.

Τέλος, οι χάρτες των 11 προαναφερθεισών χωρών καθώς και της Αιγύπτου, της Πολωνίας και της Ουκρανίας είναι στο εξής διαθέσιμοι offline στην εφαρμογή Google Maps για Android.

Πηγή: TechIT.gr
Pin It