Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Άρθρο να μάθετε τι είναι Dark Web
Άρθρο να μάθετε πως λειτουργεί μια μηχανή αναζήτησης
How-to να διαβάσετε το how-to με τίτλο "Πώς να ενεργοποιήσετε την Λειτουργία Περιορισμένης Πρόσβασης στο Youtube (Parental Control)".
wlearn να επισκεφτείτε στο προφίλ του WLearn στο Instagram
Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Βήτα

Το Skype στέλνει τα μηνύματα σε λάθος παραλήπτεςΗ εταιρεία δεν έχει ακόμα ανακαλύψει τι προκαλεί το συγκεκριμένο θέμα, σύμφωνα όμως με ανακοίνωση στο blog της το πρόβλημα συμβαίνει όταν ο Skype client κλείσει λόγω crash κατά τη διάρκεια συνομιλίας. Σε κάποιες περιπτώσεις, τα μηνύματα που εστάλησαν πριν το crash μπορεί να παραδοθούν σε τυχαίους χρήστες εάν στην επόμενη εκκίνηση του Skype client ο χρήστης κάνει login με διαφορετικό λογαριασμό.

Η εταιρεία δεν γνωρίζει τον αριθμό των χρηστών που επηρεάζονται από το bug αλλά υπολογίζει πως το ποσοστό είναι αρκετά μικρό.

Οι εκδόσεις του προγράμματος στις οποίες έχει παρατηρηθεί το πρόβλημα είναι το Skype 5.9 και 5.10 για Windows, το Skype 5.8 για Mac, το Skype 4.0 για Linux, το Skype 1.2 για Windows Phone, το Skype 2.8 για Android και το Skype 4.0 για iOS.

Η εταιρεία προτείνει σε όσους χρήστες αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα να κάνουν scan τον υπολογιστή τους για ιούς, να απεγκαταστήσουν το Skype, να αναβαθμίσουν το λειτουργικό τους αν χρειάζεται και έπειτα να εγκαταστήσουν και πάλι το πρόγραμμα. Εφόσον το πρόβλημα δεν λυθεί, θα χρειαστεί να περιμένουν για το επίσημο fix.

Πηγή: TechIT.gr
Pin It