Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Αφιέρωμα να βρείτε λύσεις σε καθημερινά προβλήματα που συναντάτε κατά την διαχείριση του email σας
How-to να διαβάσετε το how-to με τίτλο "Πώς να ενεργοποιήσετε την Λειτουργία Περιορισμένης Πρόσβασης στο Youtube (Parental Control)".
Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Σκιαδά
Άρθρο να διαβάσετε το άρθρο μου για το ντοκιμαντέρ του Netflix "Το Κοινωνικό δίλημμα" (The social dilemma)
How-to να μάθετε πως να μεταφέρετε στο Google Photos τις φωτογραφίες ή video που έχετε δημοδιεύσει στο Facebook

Πιο ικανοποιημένοι οι χρήστες με το Google+ από ό,τι με το FacebookΣύμφωνα με την ετήσια αναφορά του ACSI, το ποσοστό ικανοποίησης του Facebook είναι μόλις 61% σημαντικά χαμηλότερο από το 78% του Google+. Μάλιστα, το κοινωνικό δίκτυο σημείωσε νέο αρνητικό ρεκόρ στην κατηγορία των social media με την εταιρεία να τοποθετείται ανάμεσα στις 5 εταιρείες με τα χαμηλότερα ποσοστά (από τις συνολικά 230).

ASCI table

Ωστόσο, δε θα πρέπει να ξεχνάμε ότι το Google+ μετρά 150 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες και συνεπώς είναι πολύ πιο εύκολο να ικανοποιήσεις ένα μικρότερο αριθμό χρηστών. Τα παράπονα των χρηστών για το Facebook έχουν να κάνουν κυρίως με τις συνεχείς αλλαγές στο περιβάλλον του κοινωνικού δικτύου με αποκορύφωμα την πρόσφατη εισαγωγή του Timeline.

Συνεχίζοντας με τα υπόλοιπα social media, αρκετά ευχαριστημένοι δηλώνουν οι χρήστες των Wikipedia και YouTube με 78% και 73% αντίστοιχα, με τα ποσοστά τους να κυμαίνονται στα ίδια περίπου επίπεδα με πέρυσι. Τέλος, τα πρωτοεμφανιζόμενα στην αναφορά του ACSI, Twitter, LinkedIn και Pinterest σημείωσαν 64%, 63% και 69% αντίστοιχα.

Πηγή: TechIT.gr
Pin It