Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Άρθρο να μάθετε πως λειτουργεί μια μηχανή αναζήτησης
How-to να εντοπίστε το how-to που σας ενδιαφέρει.
wlearn να επισκεφτείτε στο προφίλ του WLearn στο Instagram
Αφιερώματα να επισκεφτείτε την σελίδα με τα Αφιερώματα
Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Βήτα

Πιο ικανοποιημένοι οι χρήστες με το Google+ από ό,τι με το FacebookΣύμφωνα με την ετήσια αναφορά του ACSI, το ποσοστό ικανοποίησης του Facebook είναι μόλις 61% σημαντικά χαμηλότερο από το 78% του Google+. Μάλιστα, το κοινωνικό δίκτυο σημείωσε νέο αρνητικό ρεκόρ στην κατηγορία των social media με την εταιρεία να τοποθετείται ανάμεσα στις 5 εταιρείες με τα χαμηλότερα ποσοστά (από τις συνολικά 230).

ASCI table

Ωστόσο, δε θα πρέπει να ξεχνάμε ότι το Google+ μετρά 150 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες και συνεπώς είναι πολύ πιο εύκολο να ικανοποιήσεις ένα μικρότερο αριθμό χρηστών. Τα παράπονα των χρηστών για το Facebook έχουν να κάνουν κυρίως με τις συνεχείς αλλαγές στο περιβάλλον του κοινωνικού δικτύου με αποκορύφωμα την πρόσφατη εισαγωγή του Timeline.

Συνεχίζοντας με τα υπόλοιπα social media, αρκετά ευχαριστημένοι δηλώνουν οι χρήστες των Wikipedia και YouTube με 78% και 73% αντίστοιχα, με τα ποσοστά τους να κυμαίνονται στα ίδια περίπου επίπεδα με πέρυσι. Τέλος, τα πρωτοεμφανιζόμενα στην αναφορά του ACSI, Twitter, LinkedIn και Pinterest σημείωσαν 64%, 63% και 69% αντίστοιχα.

Πηγή: TechIT.gr
Pin It