Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

How-to να διαβάσετε το how-to με τίτλο "Πώς να ενεργοποιήσετε την Λειτουργία Περιορισμένης Πρόσβασης στο Youtube (Parental Control)".
How-to να μάθετε πως να μεταφέρετε στο Google Photos τις φωτογραφίες ή video που έχετε δημοδιεύσει στο Facebook
wlearn Ακολουθήστε το WLearn στο Twitter
How-to να επισκεφτείτε το κανάλι του wlearn στο youtube
Άρθρο να μάθετε πως λειτουργεί μια μηχανή αναζήτησης

Βρείτε τα πρώτα σας tweet από την περίοδο 2006 - 2007 στο TwitterΕπέλεξε τον πρώτο χρόνο, αυτόν που όλοι πειραματιζόμαστε με την υπηρεσία, όταν μας φαινόταν ανούσια και άχρηστη. Το oldtweets μπορεί να σας απασχολήσει ώρα, καθώς θα αναζητάτε παλιά tweet όχι μόνο δικά σας αλλά και από άλλους, εάν γνωρίζετε το όνομα που χρησιμοποιεί στην υπηρεσία.

  • Επισκεφτείτε το oldtweets και εισάγεται την παράμετρο userid:[όνομα_χρήστη]
Η υπηρεσία θα ανακτήσει tweet υπό την προϋπόθεση ότι υπήρχε ο λογαριασμός χρήστη εκείνη την περίοδο.

Ο δημιουργός απαντά σε όσους αναρωτιούνται πως κατάφερε να ανακαλέσει από την βάση δεδομένων του twitter τα πρώτα tweet και μετρά τον χρόνο με μονάδα τα... API call.

Το Twitter API παρέχει μια μέθοδο για την ανάκληση tweet με βάση το μοναδικό αναγνωριστικό τους. Έτσι, για να φτιάξει κανείς ένα ευρετήριο για τον πρώτο χρόνο στο Twitter Θα πρέπει να κάνει ισάριθμες κλήσεις για κάθε tweet ID από το 1 έως το 20.000.000. Είκοσι εκατομμύρια κλήσεις API με ρυθμό 150 κλήσεις την ώρα ή... 15 χρόνια API για να δεικτοδοτήσει τον πρώτο χρόνο.

Πηγή: tech.in.gr
Pin It