Πως να δείτε τον κωδικό wifi που είναι συνδεδεμένο το pc σας [video]

Έχετε αλλάξει τον εργοστασιακό κωδικό wifi που γράφει στο αυτοκόλλητο πίσω απο το router σας για να κάνετε πιο ασφαλής το δίκτυο του σπιτιού σας; Πολύ καλά κάνατε. Τι γίνεται όμως όταν κάποιος επισκέπτης έρχεται στο σπίτι σας και ζητάει τον κωδικό του wifi για να συνδέσει το κινητό του τηλέφωνο στο internet, αλλά εσείς δεν το θυμάστε; Δείτε το video και ανακαλύψτε πως μετά απο μερικά κλικ στο pc σας που είναι συνδεδεμένο στο wifi μπορείτε να δείτε αυτόν τον κωδικό.
Περισσότερα...
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν
Εγγραφή

hacking-documentary-code2600Ακόμη μία περίπτωση πλαστής δήλωσης μηχανογραφικού δελτίου από τη συμμετοχή στις Πανελλαδικές εξετάσεις εντόπισε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Μετά τον σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος δύο γονιών για παράτυπη κατάθεση μηχανογραφικών δύο μαθητών, ακόμη μία δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος 61χρονης γυναίκας, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες του «Εθνους» για ύπαρξη και τρίτης περίπτωσης καταγγελίας.

Ενας ακόμη γονιός προσήλθε την Παρασκευή στα γραφεία της Δίωξης και κατήγγειλε ότι η κόρη του, τελειόφοιτη του λυκείου, δεν μπορούσε να υποβάλει μηχανογραφικό δελτίο συμμετοχής της στις Πανελλαδικές εξετάσεις μέσω της ιστοσελίδας του υπουργείου, γιατί άγνωστα άτομα, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία της είχαν ήδη υποβάλει πλαστό μηχανογραφικό δελτίο, με αποτέλεσμα οι κωδικοί πρόσβασης στην ιστοσελίδα να «κλειδωθούν». Ο 65χρονος πατέρας κατέθεσε μήνυση εναντίον αγνώστων.

Με την υπόθεση ασχολήθηκαν οι... «χάκερ» της αρμόδιας υπηρεσίας. Μετά την ψηφιακή έρευνα ταυτοποιήθηκαν τα «ίχνη» του ηλεκτρονικού υπολογιστή μέσω του οποίου υποβλήθηκε η πλαστή δήλωση του μηχανογραφικού δελτίου. Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε, έπειτα από ψηφιακή ανάλυση, ως κάτοχος των ηλεκτρονικών ιχνών μία 61χρονη γυναίκα η οποία διαμένει στην Αθήνα.

Πηγή: enikos.gr
Pin It