Γεια σας, λέγομαι Ακης Καργιοφύλλης. Γεννήθηκα στην όμορφη πόλη της Θεσσαλονίκης στις 25 Μαϊου του 1979. Τρία χρόνια μετά την γέννηση μου, η τετραμελής οικογένεια μου μετακόμισε στην περιοχή της Καλαμαριάς και συγκεκριμένα στην Αρετσού όπου και μεγάλωσα. Δημοτικό σχολείο πήγα στο 21ο Καλαμαριάς και Γυμνάσιο στο 2ο Καλαμαριάς, ενώ αποφοίτησα από το 1ο Τεχνικό Λύκειο Καλαμαριάς όπου ακολούθησα τον τομέα της Πληροφορικής. Τέσσερα και μισό χρόνια (1997-2002) φοίτησα στο Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης και στην ειδικότητα της Πληροφορικής από όπου αποφοίτησα στις 20 Μαϊου 2002.

Το γεγονός ότι γεννήθηκα με μια επιπλοκή στην διαδικασία της γέννας, η οποία μου στέρησε την φυσιολογική ομιλία και κίνηση των τεσσάρων άκρων μου, δεν μου στέρησε και την δυνατότητα να κινούμαι αλλά και να φέρομαι όπως όλοι οι συνάνθρωποι μου, με τους οποίους η συμβίωση μέσα στην ρουτίνα της ζωής έχει πλέον εξαλείψει κάθε ύπαρξη μη ομοιότητας με αυτούς.

Ένα μεγάλο μέρος της ζωής, το αφιέρωσα στην Μουσική. Χωρίς να ασχοληθώ έως τώρα επαγγελματικά στον χώρο αυτόν, στον ελεύθερο μου χρόνο δημιουργώ τραγούδια κυρίως με Dance διαθέσεις και πιο συγκεκριμένα ασχολούμαι με την House Dance αλλά και την Deep House, την Down Beat και την Trip Hop.

Επαγγελματικά ασχολούμαι με το web design/developing. Είναι ένας τομέας της επιστήμης της Πληροφορικής που αγάπησα ιδιαίτερα κατά την διάρκεια της φοίτησης μου στο Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης. Συνδυάζει τέχνη και επιστήμη μαζί και αυτός είναι ο λόγος που επέλεξα αυτόν τον τομέα της Πληροφορικής.
Pin It