Αυτή η άνοιξη ήταν γενναιόδωρη για νέες κυκλοφορίες κουλοχέρηδων και ο Μάιος δεν πρόκειται να αποτελέσει εξαίρεση. Έχουν προστεθεί δεκάδες νέα παιχνίδια στο λόμπι του https://slotspalacelogin.gr, και αρκετοί από αυτούς τους τίτλους αξίζουν σίγουρα τον έλεγχο. Ορισμένες από αυτές τις νέες εμπειρίες είναι ιδανικές για αρχάριους, ενώ άλλες είναι ιδανικές για έμπειρους παίκτες.

Candy Blitz Bombs

Ο πρώτος τίτλος του SlotsPalace στη λίστα ονομάζεται Candy Blitz Bombs. Έχει σχεδιαστεί από την Pragmatic Play, έναν εξαιρετικά επιτυχημένο πάροχο λογισμικού με άψογη φήμη μεταξύ των παικτών. Οι προηγούμενες μηχανές με θέμα τα γλυκά από αυτό το στούντιο έχουν γίνει πολύ δημοφιλείς, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι προγραμματιστές αποφάσισαν να επαναλάβουν ένα παρόμοιο στυλ στη νέα τους έκδοση.

Το Candy Blitz Bombs είναι ένας κουλοχέρης με έξι τροχούς και πέντε σειρές. Όπως και στο Sugar Rush, έτσι και εδώ δεν υπάρχουν σταθερές γραμμές πληρωμής, καθώς πρόκειται για ένα παιχνίδι με πληρωμές Scatter. Η αξία επιστροφής στον παίκτη αυτού του τίτλου φτάνει το 96,49%, ενώ ο μέγιστος πολλαπλασιαστής πληρωμής είναι x5.000. Περιττό να πούμε ότι το μηχάνημα είναι τέλεια βελτιστοποιημένο για φορητές συσκευές, εξασφαλίζοντας μια ομαλή εμπειρία σε οποιαδήποτε πλατφόρμα.

Όσον αφορά τις πρόσθετες λειτουργίες, το παιχνίδι ανταποκρίνεται στα υψηλά πρότυπα που έχουν θέσει οι προηγούμενες κυκλοφορίες της Pragmatic Play. Οι μηχανισμοί του Candy Blitz Bombs περιλαμβάνουν πολλαπλασιαστές, scatter, γύρους δωρεάν περιστροφών και αγορές μπόνους. Οι ενσωματωμένες συμβουλές θα διδάξουν στους χρήστες πώς να παίζουν το παιχνίδι, ενώ τα χαρακτηριστικά Autoplay και Turbospin θα εγγυηθούν μια άνετη εμπειρία για τους έμπειρους παίκτες.

Fugly Pets

Ο δεύτερος τίτλος του SlotsPalace στην επιλογή δημιουργήθηκε από τη Stakelogic, η οποία είναι επίσης μια αρκετά αξιοσημείωτη εταιρεία στην αγορά iGaming. Το Fugly Pets έχει ένα ξεχωριστό οπτικό στυλ και ένα πολύ ασυνήθιστο θέμα που το κάνει να ξεχωρίζει από τη συντριπτική πλειοψηφία των άλλων κυκλοφοριών αυτής της άνοιξης. Το ελαφρώς πιο σκοτεινό σκηνικό του μπορεί να αποτελέσει μια ενδιαφέρουσα αντίθεση με τα φωτεινά και καρτουνίστικα παιχνίδια που έχουν κατακλύσει τα λόμπι των καζίνο.

Το Fugly Pets έχει διάταξη 5x5 με έως και 3.125 γραμμές πληρωμής διαθέσιμες για συνδυασμούς που ταιριάζουν. Η αξία επιστροφής στον παίκτη φτάνει το 96%, ενώ το μέγιστο ποσό που μπορεί να κερδίσει κανείς σε αυτόν τον κουλοχέρη είναι x5.000 φορές το αρχικό ποντάρισμα. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτή η έκδοση της Stakelogic έχει υψηλό δείκτη μεταβλητότητας, οπότε θα πρέπει να αναμένονται σπάνιες και γενναιόδωρες πληρωμές αντί για τακτικά αλλά μικρά κέρδη.

Οι μηχανισμοί του Fugly Pets έχουν ενδιαφέρον να εξερευνηθούν. Εκτός από ορισμένους βασικούς μηχανισμούς, όπως τα σύμβολα Wild και τα Scatter, το μηχάνημα προσφέρει λειτουργίες όπως σύμβολα μπόνους, πολλαπλασιαστές, μίνι παιχνίδια μπόνους, σύμβολα επέκτασης και άλλα. Ο συνδυασμός των ευκαιριών παιχνιδιού είναι συναρπαστικός και αρκετά βαθύς ώστε το παιχνίδι να παραμένει διασκεδαστικό για ώρες.

Tropicool 3

Το τελευταίο μηχάνημα του SlotsPalace στη λίστα ονομάζεται Tropicool 3. Η ELK Studios, η εταιρεία πίσω από αυτόν τον κουλοχέρη, είναι ένας διάσημος πάροχος λογισμικού με μια κρυστάλλινη φήμη, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο τίτλος έχει κερδίσει ένα τόνο προσοχής από την ημέρα που κυκλοφόρησε. Το Tropicool 3 μοιάζει και αισθάνεται φρέσκο, σε σύγκριση με άλλα φρουτάκια, οπότε αναμένεται να παραμείνει στις σελίδες με τις τάσεις των ιστότοπων iGaming για τους επόμενους μήνες.

Το παιχνίδι έχει διάταξη 6x6 με έως και 46.656 γραμμές πληρωμής, αριθμός που είναι σχεδόν πρωτοφανής για έναν κουλοχέρη που δεν είναι της Megaways. Το Tropicool 3 έχει τιμή RTP 94%, η οποία είναι περίπου ο μέσος όρος για τα σύγχρονα μηχανήματα. Ταυτόχρονα, ο μέγιστος πολλαπλασιαστής νίκης του, που είναι x25.000, είναι πολύ υψηλότερος από αυτόν που έχουν να προσφέρουν οι περισσότεροι άλλοι προγραμματιστές. Τα πρόσθετα χαρακτηριστικά αυτού του τίτλου της ELK Studios περιλαμβάνουν Cool Reel, Elmo's Revenge, πολλαπλασιαστές, μίνι παιχνίδια μπόνους και άλλους μηχανισμούς που αυξάνουν δραματικά το βάθος και την αξία αναπαραγωγής του.

 

Pin It